Maak een registratie van 15 bedrijven die meedoen aan de Open Bedrijven Route 2018. Het eindproduct mag ongeveer 4 minuten duren en er moeten Quotes en interviews in voorkomen. Leuk project waar vooral veel technische aspecten  in voorkomen.

Op zondag 25 februari tussen 11:00 en 16:00 heb ik registraties gemaakt van 15 bedrijven. Overal kon ik maximaal 15 minuten filmen en dan weer direct op weg naar het volgende bedrijf. De planning zat heel strak in elkaar en er was geen tijd om beelden te reviewen.

In 6 versies hebben wij deze registratie opgeleverd. De finishing-touch zat hem voornamelijk in het toevoegen van quotes en de logisch volgorde van de film. Doordat er geen tijd was om beelden te reviewen zijn wij elke beelden opnieuw gaan maken op een andere dag.

  1. Idee

  2. Planning & Uitvoering

  3. Uitleveren

About the project

Op zondag 25 februari 2018 werd de Open Bedrijven Route georganiseerd. 15 lokale bedrijven deden mee en hielden open dag voor bezoekers om eens een kijkje te komen nemen in de keuken van het bedrijf. De insteek van deze registratie was om werkzoekenden, scholieren te stimuleren om een kijkje te komen nemen.

Category
Client Gemeente Deurne